zaterdag 21 juni 2014

WinRAR Downloaden


De koning van gecomprimeerde bestanden

WinRAR 5.0 is een programma dat kan worden gebruikt voor het openen, creëren en RAR, ZIP en andere formaat bestanden. De nieuwste versie ondersteunt ook RAR5, de nieuwe compressie-algoritme.

Waarom WinRAR gebruiken?


WinRAR is een programma dat bestanden comprimeert, zodat ze minder ruimte innemen op uw harde schijf. Het ondersteunt drie compressieformaten, ZIP, RAR, en de nieuwe RAR5 formaat; geïntroduceerd met deze release, RAR5 biedt een betere compressieverhouding.

WinRAR geeft u de mogelijkheid van de bescherming van het gecomprimeerde bestand met een wachtwoord met behulp van een 256-bit AES-encryptie-algoritme. Perfect voor het verbergen van uw bestanden tegen nieuwsgierige ogen!

De app kunt ook self-extracting bestanden, of bestanden die automatisch worden uitgepakt met een dubbele klik, evenals waaronder verbeterde functies voor het herstellen van beschadigde bestanden.

Met betrekking tot de decompressie functies, WinRAR ondersteunt 15 verschillende formaten: RAR, ZIP, 7-Zip, ACE, ARJ, BZ2, CAB, gzip, ISO, JAR, LHZ, TAR, UUE, XZ, en Z.

De menu-opties is zeer gedetailleerd en laat je elk aspect van het programma configureren. Het is zeker nuttig voor de meest veeleisende gebruikers, maar het zou kunnen eindigen verwarrend degenen die minder ervaren zijn.

Openen en gecomprimeerde bestanden te creëren? Een no-brainer ...


De belangrijkste functies van WinRAR zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar vanaf de bovenste balk van de interface: Wizard, Virus Scan, beschikt over het toevoegen / verwijderen van bestanden, en self-extracting bestanden.

Om een ​​gecomprimeerd bestand te openen, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand, klik op Bestand uitpakken en selecteer de doelmap. U kunt WinRAR direct uitvoeren en dan een keer in het programma, verdubbel je klikt op het bestand dat u wilt decomprimeren. Extraheren van de bestanden kan nog eenvoudiger worden gemaakt met behulp van de wizard.

Om een ​​gecomprimeerd bestand te maken, maar u kunt klikken met de rechter muisknop en kies Nieuw / WinRAR Archief, klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt comprimeren en selecteer Toevoegen aan archief. Naar een bestand dat zich decompresseert maken, klikt u gewoon op zelf-uitpakkende op de WinRAR-interface en klik op OK.

WinRAR integreert met Windows Verkenner, en kan uitvoeren compressie / decompressie van bestanden met een klik in het contextmenu.

De opzet van het programma - achterhaalde en verouderde - niet is gewijzigd voor deze nieuwste versie.