zaterdag 21 juni 2014

GTA IV San Andreas Downloaden


GTA IV San Andreas gameplay met graphics van

GTA IV San Andreas is een import-mod voor GTA IV, die gericht is op het geheel van San Andreas in de nieuwere Rage engine die IV's Liberty City gebouwd recreëren.

Als je een grote fan van alles wat Grand Theft Auto IV, zul je hou van GTA IV San Andreas. Het doel is om de haven van de epische Grand Theft Auto San Andreas spel om de Rockstar Geavanceerde Game Engine (RAGE).

Grand Theft Auto San Andreas is momenteel de eerste game in de GTA serie op de Rockstar geavanceerde game-engine te gebruiken. GTA IV San Andreas te laten werken, moet je hebben Grand Theft Auto al op uw computer is geïnstalleerd. GTA IV San Andreas kan worden geïnstalleerd als elk ander programma op dat punt.

GTA IV San Andreas zal toegang tot enkele van de nieuwe en geavanceerde functies van de Rockstar geavanceerde game-engine te bieden. Dit omvat verbeterde HD-graphics en geluid, verbeterde physics en ook geavanceerde replay, onder andere functies.

Als een import mod nog in beta-modus, is het mogelijk dat GTA IV San Andreas zal crashen op de gelegenheid. Een FAQ is opgenomen in een tekstbestand van het programma in het geval dat dit gebeurt. De meest voorkomende problemen met de stabiliteit betrekking hebben opgeslagen spellen of GTA IV San Andreas botsen met andere geïnstalleerde mods.

GTA IV San Andreas is een geweldige manier om graphics en andere functies in Grand Theft Auto San Andreas te verbeteren.