zaterdag 21 juni 2014

Facebook Pro Downloaden


Facebook, zonder de browser

Facebook Pro is een app waarvan de enige functie is waardoor u uw favoriete sociale netwerk gebruiken zonder een browser. Het vereist geen installatie, en er zijn geen opties.
Alle van Facebook in een app
Na de lancering van Facebook Pro, zal de applicatie meteen laad je Facebook-homepage. De gebruikerservaring is precies wat je zou verwachten: je kunt inloggen en lezen van uw muur, prive berichten sturen, je status bijwerken, en uw account te wijzigen, onder andere Facebook-functies.

Helaas, het programma vereist geen speciale opties omvatten of voeg alle nieuwe functies die het gebruiksgemak van het sociale netwerk te verbeteren.
Een pictogram op de taakbalk
Als een app, wordt het pictogram voor Facebook Pro vastgemaakt aan de taakbalk van Windows. Dit betekent dat u gemakkelijk toegang tot Facebook, zelfs als uw klassieke browsers zijn niet open.
Het is niet precies essentieel
Als u altijd wilt Facebook bij de hand en gemakkelijk bereikbaar vanaf de taakbalk en Facebook Pro is het programma voor jou.

Helaas, er zijn geen grote eisen aan bekendheid hier: de software is slechts een venster dat het sociale netwerk lanceert, en niets anders. Daarnaast is het gebruik van veel van de middelen; tijdens de test, het bezet ongeveer 130MB RAM-geheugen, dat is te veel voor zo'n beperkte app.