dinsdag 27 mei 2014

XP Codec Pack downloaden

Als u een eenvoudige, maar effectieve codec pack voor uw XP-systeem nodig hebt, controleer XP Codec Pack.

Gebruikers zijn erg kieskeurig als het gaat om het installeren van codec packs op hun pc's - niemand wil hun systeem bloat met nutteloze bestanden en tools die niet zal zijn van enig nut of zal alleen leiden tot incompatibiliteit problemen. U zult niet dit probleem met XP Codec Pack hebben. Deze compacte, handige codec pack is altijd eerste keus Softonic's wanneer we moeten codecs installeren of upgraden ze op een pc.

Waarom? Nou, we willen het feit dat XP Codec Pack richt zich op de meest populaire formaten, en dus het is niet overladen met codecs meeste gebruikers zullen nauwelijks gebruik van. Ten tweede, het is eenvoudig te installeren en kunt u kiezen wat u precies wilt, zowel voor codecs en tools. Tenslotte XP Codec Pack is ongelooflijk stabiel en zeer compatibel: we hebben nog nooit een enkel probleem met de codec gehad sinds we begonnen om het te gebruiken.

Natuurlijk betekent dat niet zeggen dat XP Codec Pack is perfect. Er zijn een paar gebreken die moeten worden gewezen. De meest veeleisende gebruikers zal zeker missen een breder scala aan formaten in XP Codec Pack, evenals meer codec-gerelateerde tools zoals degene die je vind in andere codec packs.

XP Codec Pack is een geweldige keuze voor diegenen die niet een enorme selectie van codecs nodig hebben en liever een eenvoudiger, zorgeloos codec kit voor de meest populaire audio-en videoformaten.

XP Codec Pack downloaden